top of page

Hoe werkt het?

De eerste sessie - kennismaking

Je maakt een eerste afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw verhaal en jouw klachten. We kijken dan samen of er een ‘klik’ is en maken afspraken over het verdere verloop van de sessies. Een kennismakingsgesprek duurt even lang als een gewone sessie en wordt ook zo aangerekend.

Aantal sessies en duur

Een sessie duurt een uur. De regelmaat van sessies is afhankelijk van jouw noden. Soms spreken we elke week af, soms elke twee weken.  

Online of op locatie - aan jou de keuze

Je kan bij mij terecht op locatie in Brugge en Gent.

Kan je je moeilijk verplaatsen door ziekte? Verblijf je in het buitenland en wil je graag in je moedertaal therapie volgen? Voel je je veiliger in je eigen omgeving? Of is het gewoon makkelijker in te plannen? Dan kan een online afspraak een goed alternatief zijn.

De sessies verlopen veilig en GDPR conform. Je hoeft niets te downloaden. Je ontvangt een link waarop je klikt op het moment van de afspraak. Dat kan via smartphone, laptop, tablet, ...

Een combinatie van sessies online en op locatie is ook mogelijk. 

Tarief

  • Ik ben een geconventioneerde psycholoog. Je kan bij mij terecht aan een terugbetalingstarief van
    11 euro of 4 euro (verhoogde tegemoetkoming) per sessie.

  • Voor eerstelijnspsychologische zorg heb je recht op 8 sessies per jaar. Voor gespecialiseerde psychologische zorg heb je recht op 20 sessies per jaar. 

  • Meer info over de conventie vind je voor:

  • Voor sessies die niet onder de conventie vallen, betaal je 70 euro per sessie. Afhankelijk van jouw ziekenfonds, wordt ook hiervoor een deel terugbetaald.

bottom of page