top of page

Hoe werkt het?

De eerste sessie - kennismaking

Je maakt een eerste afspraak met mij voor een kennismakingsgesprek. Tijdens dit gesprek luister ik naar jouw verhaal en jouw klachten. We kijken dan samen of er een ‘klik’ is en maken afspraken over het verdere verloop van de sessies. Een kennismakingsgesprek duurt even lang als een gewone sessie en wordt ook zo aangerekend.

Aantal sessies en duur

Een sessie duurt een uur. De regelmaat van sessies is afhankelijk van jouw noden. Soms spreken we elke week af, soms elke twee weken.  

Online of op locatie - aan jou de keuze

Je kan bij mij terecht op locatie in Brugge, Gent en Lokeren.

Kan je je moeilijk verplaatsen door ziekte? Verblijf je in het buitenland en wil je graag in je moedertaal therapie volgen? Voel je je veiliger in je eigen omgeving? Of is het gewoon makkelijker in te plannen? Dan kan een online afspraak een goed alternatief zijn.

De sessies verlopen veilig en GDPR conform via ZOOM. Je hoeft niets te downloaden. Je ontvangt een link waarop je klikt op het moment van de afspraak. Dat kan via smartphone, laptop, tablet, ...

Een combinatie van sessies online en op locatie is ook mogelijk. 

​​

Tarief

  • Sessie op locatie: 60 euro

  • Sessie online: 55 euro 

 

Psychologen vallen tot op dit moment niet onder de RIZIV-bepalingen. Als je aangesloten bent bij een van deze ziekenfondsen kan je een gedeeltelijke terugbetaling bekomen als je bij mij therapie volgt:

bottom of page